keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Vaippakakku ja logo(työ)vaate

Voi tuota suloista joukkoa, jota työkavereiksi kutsutaan! Olen ihan otettu, kun saimme eilen tuliaisina työpaikalta aidon oikean vaippakakun ja prinsessakassin täynnä vaatteita, päällimmäisenä oppilaitoksen logolla varustettu body. Lahjojen eteen oli selvästikin nähty vaivaa ja suotu ajatus. Näen oikein sieluni silmin, kuinka tuota logobodyakin on kahvipöydässä nauraa hörskötellen suunniteltu. Kahvin tuoksu tuntuu melkein tänne asti.

On mukava tietää, että vaikka sitä istuu päivät kotona itsekseen ja kaksikseen ja on työelämästä totaalisen irrallaan, työpaikalla joku silti muistaa, ajattelee ja välittää niin paljon, että rullaa ja väkertää vaipoista meille tuollaisen luomuksen. Kiitos.

Tässä siis huisi vaipoista kasattu kakku ja tytön ensimmäinen "työasu". Ja vaikka vähän eri sarjaan kuuluukin, niin pistetään samaan settiin vielä jotain muutakin logollista, sanotaan vaikka että tytön ensimmäinen yöelämäasu? Eno se ystävällisesti huolehti, että rokkia riittää pienestä pitäen, legendojen tahtiin: holy diver tai unholy diaper, vain pieni vivahde-ero. Ja on se sweet child o mine <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti